Onze accomodatie

Het gastenverblijf

Niet alleen onze arrangementen en de schitterende omgeving bezorgen onze gasten een onvergetelijke ervaring. Het verblijf in ons (volledig gerenoveerde) logement uit 1600 is een belevenis op zich. We hebben geprobeerd om het pand zo veel mogelijk in zijn waarde te laten, maar onze gasten toch van alle gemakken te voorzien. Gezelligheid en saamhorigheid staan bij ons voorop. We hebben dan ook een lange tafel waar onze gasten samen kunnen ontbijten en dineren. Ook is er een groot aanbod aan gezelschapsspellen aanwezig. Mocht je liever jouw eigen plan trekken is dat uiteraard ook mogelijk. Het logement is een groot huis waar meerdere zit plekjes gecreëerd zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld een apart zitgedeelte waar je vanaf onze comfortabele stoelen en banken jouw favoriete series en films kunt kijken via ons Netflix kanaal of DVD speler. Ook is het mogelijk om een boek uit onze rijk gevulde boekenkast te lezen.

Wij beschikken over vier privékamers en een groepskamer. De groepskamer biedt plaats aan acht personen en bestaat uit stapelbedden. Je maakt dan gebruik van de royale badkamer die je deelt met de overige kamergenoten. De gemeenschappelijke badkamer is een ware parel. Het bestaat uit een royale douche, een leeuwenpoten-bad, wastafel en een aparte toilet. De privékamers zijn te reserveren tegen een kleine meerprijs en elk geschikt voor een of twee personen. Je maakt dan gebruik van de direct naast deze kamers gelegen prachtige luxe sanitair met eigen watervaldouche, toilet, fontein en vloerverwarming.

Overige faciliteiten

Het is mogelijk om je paard mee te nemen. Wij beschikken over genoeg land en enkele binnenstallen. Vanaf onze locatie zit je vrijwel direct in de prachtige natuur. En als je uitgereden bent? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van het zwembad, de terrasjes, onze houtgestookte hottub en onze hangmatten. Terwijl je heerlijk ligt te ontspannen heb je fantastisch uitzicht over de paardenweides.

En als het te koud is dan hebben wij authentieke houtkachels om de voeten bij te warmen!

Een vakantie bij Dutch Joy is dus pure verwennerij!

This post is also available in: Engels