Te koop aangeboden – Halfbloeden

Verkoop

Op deze pagina zijn al onze Halfbloed Arabieren te vinden. Stuk voor stuk toppers. Voor meer informatie over de verkoop wijzen wij u op de verkoop pagina.

JOY Huppeldepup

D Pony

*2012  NRPS  vos 1.45 m. ruin v. Eenhoorns Tabal (v. Lobeke) Volbloed Arabier  m. JOY La Vie en Rose (v. Otto van het Nonnenbos) NRPS prestatiemerrie.

Huppel is een belofte voor de internationale sport.  Zijn basisopleiding is volledig afgerond waarbij hij het leergierigste jongetje van de klas was. Huppel zijn moeder JOY La Vie en Rose (Roos) is een beroemde endurancepony met een enorme staat van dienst en lange lijst endurancepalmeres. Tot vandaag de dag op 28 jarige leeftijd loopt ze nog de sterren van de hemel. Zijn vader Tabal is een jonge endurancetopper en komt uit de beste sportlijnen van NL. Zijn opa is het springwonder Lobeke. Genetisch is Huppel dus een zeer interessante D-pony welke in vele sportdisciplines uitgebracht kan worden. Uiteraard heeft hij de kracht en uithoudingsvermogen voor endurance maar ook de techniek en de lenigheid voor springen, de beweging voor dressuur en de moed en het karakter voor eventing.

Huppel is heel sociaal en erg mensgericht. Hij loopt als een hondje achter je aan en is graag samen met je bezig. Hij is erg makkelijk in omgang en verzorging. Hij is een heel vrolijk met een grote ‘will to please’. Voor internationaal springen, endurance, eventing, dressuur.

VERKOCHT NAAR BELGIË.

JOY Touch of 007 (James)

*  1999  NRPS  vos 1.60 m. ruin v. JOY Jashin (v. Fahred) Volbloed Arabier  m. Touch of Temperament (v. Heidelberg) KWPN.

Endurancepalmeres:

Totaal 14 wedstrijden met 8 ruiters

CEN 14 x

James heeft op het hoogste nationale niveau = 100 km CEN endurance gelopen waarvan de meeste met zijn vaste wedstrijdruiter van bijna 2 m. en 100 kg. Een extra prestatie dus. James is een zeer sterk paard met comfortabele gangen. Hij is een lieve jongen, een echte vriend en zachtaardig van karakter. Zo ga je ook met hem om, schreeuwen is nooit nodig, een zachte hand doet genoeg. James is een harde werker en doet alles voor je. Hij is zeer ervaren en erg makkelijk in de omgang en verzorging.

Het is mogelijk dat James vroegtijdige artrose krijgt (geërft van moederskant) en daarom geen langdurige rij-carrière meer zal hebben. Daarom kan James gehuurd worden op jaarbasis. Na elk jaar wordt bekeken of James nog verder kan. Mocht het tijd zijn voor zijn pensioen, dan komt James weer terug bij ons.

verhuurd

This post is also available in: Engels