Te koop aangeboden – Grolo’s

Verkoop

Op deze pagina zijn al onze Grolo’s te vinden. Stuk voor stuk toppers. Voor meer informatie over de verkoop wijzen wij u op de verkoop pagina.

JOY Black Velvet

*2015  Grolo-NRPS  fluweelzwart 1.55/1.60 m.  merrie  v. Elandro’s Merano (v. Elandro D’Apdeco x Man in the Moon) AA m. Cindy (v. Barto) Groninger Stermerrie.

Vader is Anglo-Arabier Merano welke op hoog niveau dressuur loopt. Moeder is onze lieve Groninger Cindy, welke hierboven omschreven wordt.

Velvet is een prachtig paard met correcte bouw en mooie soepele gangen. Ze is lief, sociaal en mensgericht. Ze is geboren en opgegroeid in een kudde in de kruidige heuvelweilanden van de Ardennen. Hierdoor heeft ze het beste van de natuur meegekregen, samen met een goede balans en behendigheid. Velvet verenigd al het goede van haar ouders en heeft als kers op de taart de prachtige fluweelzwarte kleur. Ze is een ware parel.

Geschikt voor : recreatie / dressuur / endurance / aangespannen / eventing.

Startbod:    €    4.000,-        Ophalen:    per direct

Black Velvet als jaarling

JOY Freule

*2016  Grolo-NRPS  rode donkervos  1.57/1.60 m.  merrie  v. Nugum Khazan MMN (v. Kniazj) Volbloed Arabier  m. Cindy (v. Barto) Groninger Stermerrie.

Vader is Arabier Nugum Khazan van de Belgische Moimonay-stud van Nelly Philippot. Nelly heeft met Nugum t/m internationale endurance CEI** 120 gereden en deze hengst blinkt uit in hardheid, extra beweging + het doorgeven van zijn lieve karakter. Moeder is onze lieve Groninger Cindy, welke hierboven omschreven wordt.

Freule is in dezelfde omstandigheden opgegroeid als boven omschreven bij haar zusje Velvet. Freule is een extreem lief en handzaam veulen, het makkelijkste veulen wat wij ooit gefokt hebben. Ze is hiernaast wakker, onderzoekend en heel speels. Haar beide kwaliteitsvolle ouders hebben haar prachtige bewegingen meegegeven. Ze heeft een fraaie niet vaak voorkomende donkervos roodkleur met géén aftekeningen behalve enkele hermelijnvlekken op de kroonrand. Freule heeft een mooie totaal correcte bouw.

Startbod:    €    3.000,-        Ophalen:    per direct

This post is also available in: Dutch